Hirdetés

Beyond Good & Evil - reboot lehet a készülő új rész

|

Valószínűleg nem folytatást, hanem félig-meddig az első rész újragondolt változatát kapjuk meg hamarosan. Mármint az, aki hajlandó Nintendo NX-et venni.

Hirdetés

Egy dolog biztos: tényleg készül egy új Beyond Good & Evil játék. Az viszont már korábban is érezhető volt, hogy mind a sorozat atyja, Michel Ancel, mind a Ubisoft kerüli a Beyond Good & Evil 2 elnevezést, valószínűleg nem véletlenül.

Tizenhárom évvel ezelőtt jelent meg az első rész, nagyobb közönséget lehet megszólítani, ha nem kell ismerni annak történéseit. Egy nyolc éves, addig nem próbált játékot sokan még akkor sem játszanak szívesen, ha ingyen adják.

A legfrissebb, a LetsPlayVideoGamestől származó pletykák szerint az új BG&E másképp meséli el Jade eredettörténetét, kibővíti Pey'j sztoriját, és az eredeti játék befejezésén is alakít egy kicsit. Elárulja, mit jelentett az a bizonyos cliffhanger, aminek jelentésére a mai napig nem skerült választ kapni. Ezzel az a cél, hogy az új játékosok se érezzék magukat elveszettnek. 

Számozás helyett alcím lesz az új Beyond Good & Evil címében, és az első, apró részleteket valószínűleg még a Nintendo NX a hétre várható bejelentése során megtudjuk - itt fogják azt is leszögezni, hogy a játék kizárólag a japán cég új platformjára készül, amit már nem először hallunk. A Ubisoftnál dolgozó források szerint 2018 nyarára tervezik a kiadást.

A fentiek egyelőre pletykák, úgyhogy ne vegyétek őket készpénznek, de ne is csak legyintsetek rájuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)