Hirdetés

Beyond: Two Souls - 10 másodpercet ki kellett vágni

|

A Beyond: Two Souls európai verziójában 5-10 másodpercnyi játékmeneten finomítottak azért, hogy a PEGI 16+-os besorolást kapja meg.

Hirdetés

Ross Alexander, az SCEE európai termékmenedzsere beszélt a PS Blog US-nek az esetről: "Csupán két módosítás érintette a Beyond: Two Soulst európai verzióját az amerikaihoz képest és ezek is csak 5-10 másodpercet tesznek ki az egész játékmenetből. Tehát ezek az elemek nem törölve lettek, csak picit módosítva, hogy ezáltal beleférjen a játék a PEGI 16+-os korhatárbesorolásba."

"Szeretnénk, ha minél több emberhez eljuthatna a játékunk, ezért mindenképpen szükség volt erre a pár módosításra, különben PEGI 18-as értékelésűvé vált volna a játék pár apróság miatt." - mondta Alexander.

"Szeretnék biztosítani mindenkit arról, hogy ez a két apró változtatás egyáltalán nem befolyásolja majd a történetet és ha nem is tudod, hogy mely jeleneteken hajtottuk végre ezeket, akkor észre sem lehet venni" - magyarázkodott tovább a menedzser.

Időközben egy lelkes keresgélő rábukkant az internet bugyraiban Alexander azon kommentjeire, amin konkrétan megnevezi, melyik két jelenetet érintették a változtatások. A fórumtémát itt találjátok, de FIGYELEM, erősen spoileres tartalom, ha nem akarjátok lelőni előre a történetet, ne nézzétek meg!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)