Hirdetés

Beyond: Two Souls - David Cage nem boldog

|

A Beyond: Two Souls megosztotta a médiát, de David Cage szerint senkinek nincs hatalma megmondani valamiről, hogy videojátéknak számít-e, vagy sem.

Hirdetés

Ahogy azt a Beyond: Two Souls tesztünkben megjósoltuk, David Cage interaktív drámája megosztotta a médiát; a közepestől a zseniálisig kapott hideget-meleget, de Cage szerint egyes kritikák nem jogosak.

Mi is leírtuk, hogy a Beyond: Two Souls nem ad elég szabadságot a játékosoknak és inkább filmes hatást kelt, semmint hogy játékélményt nyújtana, de a maga nemében egy zseniális alkotásról van szó. Csak más. Nem az, amihez hozzászoktunk. David Cage egy interjúban beszélt róla, hogy egyes kritikákkal nem ért egyet.

"Sokan nagyon konzervatívan állnak hozzá ehhez a médiumhoz és ez gyakran elég frusztráló. Egyesek azt szeretnék, ha játékok olyanok maradnának, mint amilyenek az elmúlt 30 évben voltak, csak több poligonnal. Senkinek nem szabadna meghatározni, hogy milyen is legyen egy videojáték; senkinek nincs hozzá hatalma" - mondta Cage a GameSpotnak.

"Egy videojáték annyi minden lehet. Az Angry Birds egy játék. A Call of Duty egy játék. A World of Warcraft egy játék. A Gone Home egy játék. Ki mondja meg, hogy 'te egy játék vagy', 'te pedig nem'? Nem. Nyissuk csak meg ezt a médiumot azok számára, akiknek új ötleteik vannak, és örömmel látom, hogy vannak olyan emberek, akik olyan játékokat akarnak csinálni, amikben nem minden a lövöldözésről szól" - fejezte be Cage. 

Szerintetek van helye az interaktív drámának a játékiparban? Vagy ezt inkább a filmek tegyék magukévá a végtelenül idegesítő 4D-s mozik helyett? A Beyond: Two Souls végigjátszásunkban vethettek egy pillantást magára a játékra és ti is eldönthetitek, hogy melyik oldalon álltok a vitában. 

A Beyond: Two Souls-hoz egy extra küldetést is kaphattok, ha jó helyen vásároljátok meg a játékot. Íme az Advanced Experiments trailer.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)