Hirdetés

Beyond: Two Souls - extra 30 perc a speciális kiadásban

|

Egy 30 perces extra jelenet és még sok más lesz a Beyond: Two Souls speciális kiadásában. Akarjuk.

Hirdetés

A Beyond: Two Souls megjelenése már a kapuban van, ha minden igaz holnaptól már Európában is tölthető lesz a demó a PSN-ről, de mi a rongyosra játszott előzetes build helyett inkább már a teljes verziót várjuk.

A Beyond természetesen nem csak mezítlábas dobozos formában vásárolható majd meg, hanem lesz egy speciális kiadás is, ami a szokásos fémdobozon kívül még sok más extrát tartogat a rajongók számára. A játékzenén és a "hogyan készült" dokumentumfilmen felül a gyűjtőiben benne lesz még egy extra küldetés is, ami 30 perccel hosszabbítja meg az egyébként nem túl terjedelmes játékot. Az Advanced Experiments nevű extra jelentben egy a Portal egyik tesztkamrájához hasonló helyen kísérletezgethetünk Jodie és Aiden képességeivel, amiből egy kicsit láthattok az alábbi videóban is.

David Cage következő interaktív drámája, a Beyond: Two Souls október 11-én érkezik meg hozzánk, de a tesztre már nem kell annyit várnotok. Nektek eddig hogy tetszik a játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)