Hirdetés

Beyond: Two Souls - friss gameplay videók érkeztek

|

Menekülés egy kórházból, laboratóriumi vizsgálatok és önvédelmi oktatás a legújabb Beyond: Two Souls videókon.

Hirdetés



Az Omikron: The Nomad Soul, a Fahrenheit (Indigo Prophecy), valamint a Heavy Rain játékokat jegyző Quantic Dream eddigi legambiciózusabb projektje az októberre csúszott Beyond: Two Souls PC kiadásáról nem érdemes álmodozni. Elvégre a PlayStation 3 talán utolsó komoly exkluzív címe lesz, amiben több mint 300 karakter tűnik fel kisebb-nagyobb szerepben, akik kb. 23 ezer motion capture animáció révén elevenednek majd meg a tévé képernyőjén. 12-15 óra játékidőre számíthatunk, amennyiben bizalmat szavazunk a Beyond: Two Souls számára, ráadásul a fejlesztők utolsó két játékában már-már túlzásba vitt ritmikus gombnyomogatás (QTE) nélkül. Még mindig nem tudom megbocsátani azt, hogy az Xbox 360 kontrolleréhez szokva majd' minden QTE-t elbuktam a Heavy Rain végigjátszás során.
No de lássuk, milyen új Beyond: Two Souls gameplay jelenetekkel örvendeztettek meg bennünket a fejlesztők a PS3 exkluzív játék október 8-án esedékes megjelenéséig.







Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)