Hirdetés

Beyond: Two Souls - megjött a launch trailer

|

Amerikában már tegnap óta elérhető a Beyond: Two Souls és a Sony kiadott egy trailert is, hogy kedvet csináljon a jövendő játékosoknak.

Hirdetés

A Beyond: Two Souls tesztünket már tegnap óta olvashatjátok a GSO-n, sőt az első GameStart - Beyond: Two Souls végigjátszás epizód is fent van már, de a Sony is készült nektek egy kis meglepetéssel.

A Quantic Dream interaktív drámája megosztotta a világsajtót és valószínűleg a játékostársadalommal is ezt fogja tenni, hiszen az egyedi, filmes megközelítés nem azt a tradicionális játékélményt nyújtja, amihez már hozzászoktunk. A Beyond: Two Souls launch trailerében a játék egyik jelenetét ismerhetjük meg, amikor is Jodie csatlakozik a CIA-hez.

A Beyond: Two Souls megjelenése október 11-én várható Európában, úgyhogy már a hazai játékosoknak sem kell sokat várniuk, hogy belekóstolhassanak David Cage magával ragadó történetébe. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)