Hirdetés

Bezár a Flagship Studios

|

A Hellgate: Londont készítő Flagship Studios szekere nem ment túl jól a játék megjelenése óta, és most bezárják kapuikat

Hirdetés

A Hellgate: London csúnya bukása végül elvezetett az egykori Diablo fejlesztők által alapított stúdió bezárásához. Az összes alkalmazott az utcára került és az összes szellemi tulajdonukat elvesztették: a Hellgate: London a Comercia nevű cégnél kötött ki, a Mythos pedig a dél-koreai HanbitSoft birtokába került. A HanbitSoftnak saját hozzáfűznivalója is volt az esethez:

"Szomorú, hogy a Flagship visszautasította az ajánlatunkat további befektetésekre, amelyek segítségével nyitva maradhattak volna. Ettől függetlenül a HanbitSoftnál reméljük, hogy együtt tudunk dolgozni a Commercia-val és a Flagship néhány alkalmazottjával, további tartalmakat gyártva a Hellgate: Londonhoz, hogy online maradjon Ázsiában, valamint be tudjuk fejezni a Mythos fejlesztését is."

 

hl.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)