Hirdetés

[Frissítve] Bezár a Murdered: Soul Suspect stúdiója

|

Alig pár nappal a Murdered: Soul Suspect megjelenése után az Airtight Games bezárja kapuit.

Hirdetés

Frissítés: Az Airtight megerősítette a hírt a hivatalos Twitter oldalán.

Az egyik dolgozójuk azt is elmondta, hogy a cég már januárban megkezdte a leépítéseket. Mindig szomorú, amikor egy stúdió bezár, köszönjük meg nekik együtt a sok boldog percet és kívánjunk a fejlesztőknek sok sikert a továbbiakra.

Eredetileg írtuk:

A Murdered: Soul Suspect nem teljesített különösebben jól a kritikusok szemében és a pénztáraknál sem, de erre azért nem számítottunk.

A GeekWire beszámolója szerint az Airtight bezárja a tíz éve működő redmondi stúdióját. Az oldal egyik munkatársa a héten látogatott el az Airtight Games irodájába, amit akkor teljesen üresen talált, és egy tábla hirdette a bejáratnál, hogy a stúdió bezár, az eszközöket pedig áruba bocsátja. Egyelőre hivatalos megerősítés nem történt, de amint hallunk valamit, azonnal frissítjük ezt a cikket.

Ti mit gondoltok? Nektek tetszett a Murdered: Soul Suspect?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)