Hirdetés

Bezár a Rebellion Derby? - frissítve

|

A stúdió, akit a Rogue Warrior és a ShellShock 2 nevű játékokért okolhatunk, úgy néz ki bezárja kapuit.

Hirdetés

A stúdió anno szebb időket is megélt, hiszen nekik köszönhetjük a Tomb Raider első részeit is. Igen, ők voltak a Core Design, akiket 2006-ban a Rebellion vásárolt meg az SCi-től, s ekkor került sor a névváltásra. Akkor a Rebellion főnöke, Jason Kingsley azt nyilatkozta, hogy a Core az Egyesült Királyság valaha volt egyik legsikeresebb csapata.

Úgy néz ki, nagyon megváltoztak a körülmények azóta, hiszen a Rogue Warrior, valamint a ShellShock 2 sem ért el különösebb sikereket, ennek oka pedig igen prózai: az említett játékok kimondottan rosszak voltak. Nem lepődnénk meg, ha a pletyka igaz lenne. A Rebellion még két stúdióval rendelkezik, az egyik Oxfordban, a másik Liverpoolban található. Előbbi felelős az Alien vs. Predator sorozat legújabb részéért.

UPDATE: Most kaptuk a hírt, hogy a stúdió tényleg nem folytatja pályafutását, azonban pár dolgozó átkerül az Oxford-i, valamint a Runcorn részleghez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)