Hirdetés

Valve - így kell bezárni egy irodát

|

A San Francisco-i iroda bezárja kapuit, de az ottani fejlesztők indie-ként működnek tovább a Valve segítségével.

Hirdetés

Todd Semple, az egyik érintett fejlesztő nyilatkozata szerint ő és kollégája, Jeff Gates a Valve iroda bezárása után visszatérnek a független fejlesztéshez.

Egyszerűen nem lehet utálni a Valve-t; még egy iroda bezárását is olyan szimpatikus módon képes kezelni, hogy az alapvetően szomorú esemény hallatán nem valaminek a végén kesergünk, hanem egy új dolog kezdetének örülünk. "A Valve egyik messzi irodájában dolgoztunk San Matteo-ban. Kiderült, hogy ez az együttműködés egyik fél számára sem volt különösebben előnyös" - magyarázta Semple a stúdió bezárásának okát.

De a lényeg csak most jön: "A Valve nagyon jó arc volt az egész üggyel kapcsolatban, megengedték, hogy tovább dolgozzunk a játékunkon és még az irodát is nekünk adták. Szóval Jeff és én megalapítjuk a Temple Gate Games stúdiónkat" - örömködött a fejlesztő.

Semple and Gate korábban a PopCap-nél a Blizzardnál is együtt dolgoztak és a Valve-nak nagyon tetszett a korai munkásságuk, szóval segítettek nekik az indulásnál. "Most már függetlenek, de továbbra is a saját játékukon dolgoznak. Sok sikert kívánunk nekik" - nyilatkozta a Valve.

A fejlesztés nem áll meg, a srácok boldogok, a Valve is az, hát nem ez a legszebb szakítás a világon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)