Hirdetés

Bezár az n-Space?

|

A Nintendo DS játékosok számára lehet rossz hír, hogy a pletykák szerint bezárt a megannyi Call of Duty és James Bond játék DS változatáért felelős n-Space.

Hirdetés

 

Gameblurb meg nem nevezett forrásokva hivatkozta azt állította, hogy a fejlesztő megszabadult jelenlegi dolgozóitól, és bezárja kapuit. 

Augusztusban a többek között a Call of Duty: Black Ops DS verziójáért felelős fejlesztő munkatársainak nagyjából negyedét volt kénytelen elbocsátani. Ha az n-Space tényleg bezár, olyan címeknek mondhatunk búcsút, mint a Tron: Evolution, a Call of Duty: Black Ops, a GoldenEye és a James Bond 007 Bloodstone DS verziói, valamint a Tron: Evolution - Battle Grids Wii játék. Idén a Toy Story 3 DS verzióját kaptuk tőlük. Ha hivatalos megerősítést kapunk, közölni fogjuk veletek.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)