Hirdetés

Bezárt a Midway Newcastle

|

Sajnos a Necessary Force bejelentése nem bizonyult elég csábítónak, így a Midway Newcastle kénytelen volt lehúzni a rolót.

Hirdetés

A hányattatott sorsú Midway stúdió egyik belső fejlesztőstúdiója megpróbált mindent a fennmaradásért. A Warner Bros. ugyan megmentette a cég amerikai szekcióját, de a Midway Newcastle sajnos magára maradt.

A Wheelman fejlesztőcsapata még egy új játék terveit is bemutatta, ami egy kicsit Max Payne beütésű, megkeseredett zsaru sztori lett volna. Sajnos a Necessary Force nem volt elég ahhoz, hogy valaki ajánlatot tegyen a stúdióra, így a srácok szétszéledtek. Emlékezzünk egy perces néma üldögéléssel az egykor jónevű stúdió utolsó mohikánjától.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)