Hirdetés

Bezöldült az Ubisoft - Éljen környezetvédelem!

|

Ősztől kimaradnak a papír alapú tájékoztatók a kiadó dobozos játékaiból

Hirdetés

A környezettudatos gondolkodás jegyében, a videojáték-iparban elsőként az Ubisoft hamarosan végleg búcsút int a dobozos játékaiban helyet kapott papír alapú leírásoknak és manualoknak, legyen az PC-s, Xbox360-as vagy PS3-mas változat. De mi lesz helyette?

A gyakran nélkülözhetetlen kis segítségek ugyanakkor nem tűnnek el, csak átalakulnak. Mert a 2010-es őszi megjelenésű Shaun White Skateboardingtól kezdődően ezek a kis útmutatók digitális formában, kvázi in-game tűnnek majd fel és lesznek elérhetőek. A logójában is zöldre váltott Ubisoft szerint ez több előnnyel is jár. Egyfelől az egy tonna, játékok dobozaiban eddig megtalálható papír előállítására mostantól nem kell kitermelni 2 tonna (kb. 13 darab) fát, 28 millió BTU-ban számolt energiát spórolunk meg ezzel, nem kerül a légkörbe 6000 fontnyi tömegű szén-dioxid, és nem keletkezik 15000 gallonnyi szennyvíz. Másfelől pedig sokkal több információt tudnak szolgáltatni a játékosoknak, akik egy kattintással közvetlenül jutnak majd segítséghez. Szép kezdeményezés!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)