Hirdetés

Bill Gates nem akar a leggazdagabb lenni és politikus sem lesz

|

A Microsoft egyik alapítóját, Bill Gatest a napokban vagyonával kapcsolatban faggatták. Gates a CNBC riporterének elmondta, nem szeretne a világ leggazdagabb embere lenni, továbbá politikai pályára sem lép majd. "Azt kívánnám, hogy ne legyek a leggazdagabb. - mondta Gates. - Abból semmi jó nem sülne ki. Emiatt sokkal nagyobb figyelem szentelődne az emberre. Nem szoktak nyaggatni, amikor az utcára megyek. Néha előfordul, hogy autógrammot kérnek, azonban ez egy apróság." A Microsoft atyja saját bevallása szerint nem kíván politizálni: "Biztos, hogy soha nem leszek politikus. Nem szeretném, nem lennék elhivatott. Jobb vagyok abban, amit csinálok." Bill Gates egyébiránt a Forbes magazin által a leggazdagabb személyként számontartott egyén. Az információk szerint közel 50 milliárd dollárnyi vagyonnal rendelkezik (~ 10 billió forint).

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)