Hirdetés

Bioshock 2 - Infolavina

|

Az egyik cseh játékmagazin meg nem nevezett, de a 2K Games-hez közel álló forrásokra hivatkozva megosztott pár érdekességet.

Hirdetés

A cseh Hrej.cz friss infomorzsákra tett szert a 2K Games boszorkány konyhájában kiszülő Bioshock 2-ről. A magazin információi ugyan nem hivatalosak, de egy, a fejlesztőcsapathoz közel álló forrástól származnak, így talán lehet némi valóság alapjuk.

54500-3_1.jpg

A Hrej szerint a fejlesztés még nagyon kezdetleges állapotban van és a 2K csak 2009-ben szeretné piacra dobni a vízalatti város legújabb történetét. A stúdió egy keményen történetorientált remeket ígér, mely látványos, eddig nem látott grafikai megvalósítással lesz nyakon öntve. És ami a legérdekesebb: Állítólag az első rész előzményeit meséli el a második rész, így számos mostani prequel alkotás után egy újabb áll be a csatasorba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)