Hirdetés

Bioshock 2 - Képek tengere

|

Elég sokáig várattak magukra, de végül csak befutottak az első, valóban tűrhető minőségű pillanatfelvételek Rapture vízalatti városáról.

Hirdetés

A 2007-es esztendő egyik legsikerültebb alkotása még idén ősszel sorozattá bővül - elvégre két epizód már annak számít -, ráadásul még a mozivásznon is megcsodálhatjuk majd, mit kavart Andrew Ryan a víz alatt.



Az már most biztos, hogy az első rész rajongóit megosztották a Ken Levine-t nélkülöző fejlesztésről - a mester valami máson munkálkodik - eddig kiderült infómorzsák. A legnagyobb felhördülést az keltette, hogy most a kezdetektől egy Big Daddy nehézkes búvárruhájában rohangálunk. Furcsa módon közelsem annyira mackósan, mint azt illene. A másik probléma a végleges cím körüli bizonytalanságból és az egymásnak folyton ellentmondó nyilatkozatokból fakad, de ha csak ennyi gond lesz a Bioshock 2 októberi megjelenéséig, akkor már szerencsésnek mondhatjuk magunkat.



A már ismert gameplay mozzanatok megtekintése után fáradjatok el a Bioshock 2 képtárába, ahol a PlayStation 3-ra szánt változatból származó pillanatfelvételeket tekinthetitek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)