Hirdetés

BioShock 2: Sea of Dreams - Én, a Big Daddy

|

A Game Informer ben most debütáló BioShock 2 alapvetően állítja feje tetejére mindazt, amit eddig hittünk vagy gondoltunk róla.

Hirdetés

Mint azt már korábban tudni lehetett, a neves Game Informernek jutott az a megtisztelő feladat, hogy egy kisebb világpremier keretében lerántsa a leplet a BioShock 2-ről. S amíg mi azon, dolgozunk, hogy a BioShock 3 -mat már a GameStar kapja, addig nyissuk ki fülünk és hallgassuk meg a Game Informer előfizetőinek szakadatlan áradozásait a játékról.

092106_bioshock.jpg

A legnagyobb meghökkenést okozó információk, egyenesen a főhős, vagyis a mi személyünk felől érkeznek. Sokan úgy vélték, -a később kacsának minősített információk alapján- hogy egy bizonyos Jack Abbott, magánnyomozó képében indulunk az elrabolt kislányok után, majd Rapture városában kikötve elpostázzuk a Big Sistereket a méhbe. Nos ez nem igaz, mert a BioShock 2: Sea of Dreams-ben nagyon úgy tűnik, hogy a legelső Big Daddy-t fogjuk irányítani. Sorsunk szorosan összefügg majd A Little Sisterekkel, akiknél eldönthetjük, hogy megöljük őket (az őket védelmező másik Big Daddy után persze) és zsebre vágjuk az értékese ADAM-ot, vagy ahogy az első részbe is láttuk: védelmükbe vehetjük és kísérgethetjük, míg ő vidáman gyűjti az anyagot. Fegyverünk mi más is lehetne, mint a kezünk helyett kinőtt, méretes fúrófej, ai mellé az elmaradhatatlan fejleszthetőség is társul majd. És hogy milyen információk érkeztek még, azt a listából megtudjátok.

 

bioshock_2_big_daddy_time.jpg

A játék 10 évvel az első rész eseményei után játszódik

Lesz multiplayer, de konkrét információt még nem közöltek

Egyes pályákon a tengerfenéken mozgunk majd, Rapture épületein kívül

A Big Sister egy felnőtt Little Sister, és mit ad Isten; rád vadászik

A Big Sister akkor tűnik majd fel, ha elég Big Daddy-t ölünk meg, s érkezését Little Sister énekhang jelzi majd

A Big Sisiter a legkeményebb ellenfél a játékban: telekinézissel képes lesz tárgyakat hozzánk vágni, vagy pajzsként használni

Kézifúrónk túlmelegedhet, így azt nem lehet majd folyamatosan használni

Big Daddy-ként egyik legnagyobb fegyverünk a vállal történő támadás és zúzás lesz

A fejlesztések között a fejlesztési fa mentén tájékozódhatunk

Az Incinerate plasmid megengedi, hogy túzlabdákat dobáljunk, illetve lángszórózzunk; ez a fejlesztésektől függ

Az Incinerate és a Cyclone csapda egyesítésével tűzcsapdát kapunk

Az automata védelmi rendszereket javítani is tudjuk majd

A játék felfedi, hogy hogyan kapjuk az ADAM-ot a Little Sisterektől

 

Megjelenés október 31, platformok a PC, Xbox 360 és a PS3.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)