Hirdetés

Bioshock 2: Sea of Dreams - Gyerekrablás Írországban

|

Ahhoz képest, hogy októberre datálják megjelenését, szűkmarkúan mérik a Bioshock 2: Sea of Dreams fejlesztői az infót.

Hirdetés

Lássuk először a tényeket! A Bioshock 2: Sea of Dreams címet kapott folytatás készül, ezt hivatalosan be is jelentették annak rendje, s módja szerint. Megjelenési dátumként az év végét határozta meg a Take Two vezetése még korábban, amit alátámasztani látszik két üzletlánc is.
Láthattunk egy rendermozit, amiben egy ifjú hölgy (talán egy felnőtt húgica) kezében egy Bigg Daddy babával bámulja az óceánt. A fejlesztők által pedig különféle interjúk során elejtett morzsákból arra következtetett a sajtó, hogy ha nem is teljesen, de részben előzményről lehet szó.
Sokkal okosabbak a tízeroldal fellövésével sem lettünk, ám nem kell túl szemfülesnek lenni ahhoz, hogy észrevegyük, Írországnál szerepel egy dátum (1967. február 20.), ami arra enged következtetni, hogy évekkel az első rész eseményei után folytatódna a történet. Erre utal a kislány elrablásáról szóló újságkivágás és a kézzel írt levél is.

bioshock2.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)