Hirdetés

BioShock: Challenge Rooms mozgóképanyag

|

A kizárólag PS3 konzolokra megjelenő BioShock tartalmakról rövidke bemutatófilm csapódott felszíni világunkba.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt a GSO hasábjain egyetlen méretes BioShock hírrel kettéválasztottuk olvasóink táborát a november huszadikán megjelenő letölthető tartalmakkal, melyek izgalmait kizárólag a PlayStation 3 rendszerrel büszkélkedő kollégák tudják kiélvezni. A Challenge Rooms névre keresztelt letölthető szeretetcsomagot tízdolláros áron vehetjük magunkhoz, a batyu megvásárlásával automatikusan izzasztó kalandtúrára jelentkezünk, összesen három játékmód közül választhatjuk ki a számunkra legszimpatikusabbat.

A következő videóban betekintést nyerhetünk a ránk váró feladatokba és környezetbe, mindezt simogató hangon felszólaló narrátor közreműködésével. A letölthető csomagban terpeszkedő játékmódokért lapozzatok vissza, illetve hasznosítsátok azt a sárgával kiemelt könyvjelzőt, melyet éppen olvastok.

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)