Hirdetés

Bioshock Deactivation Tool - akárhányszor telepíthető!

|

A Cult of The Rapture nemrég közzétett egy programot, amivel uninstall előtt deaktiválhatjuk a játékot, ezzel elejét véve, hogy kifogyjunk a kreditekből.

Hirdetés

Ahogy az a FAQ-ból is megtudható, a cucc csatlakozik az aktiválást jóváhagyó szerverhez, és ott jelzi, hogy köszöni uninstallálnánk. Ezzel az éppen használt aktiválási pont felszabadul, későbbi használatra: ezek után a főbb hardverelemek (pl. alaplap, merevlemez) megváltoztatása után történő újratelepítés (és még pár más eset, pl. több gép vagy felhasználói profil) eheti meg drága lehetőségeink egyikét. Vigyázzunk pl. formázásnál. Ezt a Steam verzió alapból tudja, most pedig a dobozos verzió is megtanulja. A fenti linken érdemes tájékozódni, a cucc pedig innen jön.

biosh.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)