Hirdetés

Bioshock - Elkészült az 1.1-es javítás

|

Kínosan sokat kellett rá várnunk, de remélhetőleg most már azok is élvezhetik a játékot, akik eddig nem tehették.

Hirdetés

Az Ayn Rand filizófiája által ihletett Bioshock jött, látott, és győzött. Még ha nem is nyerte el maradéktalanul mindenki tetszését, a sajtó, és a játékostársadalom nagy része kitörő lelkesedéssel fogadta. Meg kell hagyni, erre minden okuk meg is volt. Ugyanakkor azt is el kell ismerni, hogy ráfért volna még némi finomhangolás és hibakeresés.
A mostanában szétdarabolódó 2K Boston/2K Australia végre leszállította a beígért tapaszt, melyet itt megtaláltok, a változtatásokat tartalmazó listával együtt.

Ami pedig a csapat(ok) jövőjét illeti, szeretettel várjuk a Bioshock második részét, s a legendás X-Com széria felélesztését.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)