Hirdetés

Bioshock - Folytatások tömkelege?

|

Egy cica, két cica, száz cica, jajj! Futószalagon ontaná a Bioshock epizódokat a 2K.

Hirdetés

Amennyiben a 2K Games beváltja előzetesen beharangozott terveit, abban az esetben ükunokáink úgy tekinthetnek vissza az ezredfordulót követő tíz-tizenöt évre, hogy felmenőik megtapasztalhatták mind a hat megjelentetett BioShock epizódot. Felesleges értetlenül bámulni a monitort, nem tévesztettünk el semmit, a méltán sikeresen BioShock-hoz a jövőben további folytatások érkezhetnek, szám szerint öt, beleértve a már bejelentett Sea of Dreams névre hallgató második epizódot. A 2K elnöke, nevezetesen Christoph Hartmann elárulta, ha megfelelő módon tudják csűrni-csavarni a játék történetét, akkor további BioShock porciókra számíthatunk. Christoph Hartmann a Matrix szériát említette negatív példaként, attól tartanak - megjegyezném teljesen jogosan -, hogy túlzott erőlködésük rossz irányba tereli játékukat és könnyen megbukhatnak, ha képtelenek minőségi és történetileg elfogadható folytatásokkal előrukkolni. Magyarán szólva kerülni kívánják a rókabőr effektust és nem szeretnének olyan hibákba esni, mint egy versenyszériájáról elhíresült vállalat, mely minden évben új részekkel próbálta kicsalni rajongói pénzét. Talán a Need for Speed szériára gondolt Hartmann, de ebben nem vagyunk teljesen biztosak. Egy dolog azonban biztos, a Sea of Dreams alcímet viselő folytatás valamikor augusztus és október között kerül forgalomba asztali, PlayStation 3 és Xbox 360 rendszerekre.

bioshock.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)