Hirdetés

BioShock, Ghost of Tsushima és Humankind - ezzel játszunk a hétvégén

|

Szinte alig leszünk otthon, de amikor igen, akkor előkerülnek a játékok.

Hirdetés

Rendkívül sűrű, játékmegjelenésekben bővelkedő szeptember elé nézünk, ezért talán érthető, ha nem feltétlenül köteleznénk el magunkat egy-egy időigényesebb játék mellett, mert annak az lesz a vége, hogy félbe kell majd hagynunk valamelyik friss cím kedvéért, amiből esetleg még teszt is születik előre megszabott határidőre.

Nosztalgiázással és könnyen kapható instant élményekkel kapcsolódunk ki, sőt többen közülünk a PC-ktől és konzoloktól távol űzendő programot választottak.

Hirdetés

HP - A hétvégén elutazom, szóval nem lesz idő játékra, de ahogy a konzol elé kerülök, belevetem magam a WRC 10 futamaiba, bár az ígéretekkel ellentétben a játék grafikailag konzolon nem szárnyalta túl tavalyi önmagát. Minden másban viszont jobb lehet, meglátjuk.

mazur - Az új sziget kedvéért visszatértem a Ghost of Tsushimához és nem is bántam meg, még mindig fantasztikus ez a játék, az új küldetéseket pedig nagyon élvezem. Nem tudom, mennyi van még hátra, de ha végeztem, akkor kort és földrészt váltok, hogy folytassam a Valhallát, mert ott is akad még tennivaló bőven.

Paca - Befejeztem a Far Cry: New Dawnt, az utolsó két bossfightnál már mindenkit és mindent gyűlöltem, annyira idegesítőek voltak, úgyhogy most valami nyugodtabb következik. Rápróbáltam a Game Passban elérhető Bloodrootsra, ami egy kicsit olyan, mint a Hotline Miami, csak más dizájnnal, de annyira nem húzott be most, úgyhogy inkább tovább kutakodom a backlogomban.

Zs - A napokban századszor is nekivágtam a BioShocknak, most éppen a Switchen, mert néhány hete volt rá egy izmos leárazás. De végre elszántam magam, hogy bepótolom az Assassin's Creed Originst, így lehet, hogy a hétvégére beszerzem valamilyen formában.

Szabi - A nyáron PC-n is debütált az xCloud, úgyhogy végre az öreg kis gépemen is pörgethetem a Game Pass játékait, szóval heves bakancslista-takarításba kezdek. Első állomás a Fable második és harmadik része. Az első felvonásnak jelentős szerepe volt abban, hogy menthetetlenül videojáték-rajongóvá váljak, szóval nem kicsik az elvárásaim. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Kivi - Eléggé régen játszottam a Hearthstone-nal, úgyhogy az új Mercenaries mód megjelenése pont jó ok arra, hogy foglalkozzak kicsit a játékkal. Géptől távol leszek a hétvégén, de telefonon pörgethetem majd a szabad percekben.

- A hétvégén nem sokat leszek játékra alkalmas gép közelében, de ha belefér, egy-két várossal bővítem az asszír birodalmam a Humankindban. Illetve nekivágok a Total War Saga Troy új DLC-jének, a Mythosnak is, ha még egy-két órám akad és megnézem, milyen még több mondai elemmel megspékelve a trójai háború.

MattMadzz - Olyan nosztalgia atomvillanás volt számomra a tegnapi BF Mobile bejelentés, hogy reggel be is tettem letöltésre a BF 3-mat az összes DLC-vel együtt, amikor csak lesz szabadidőm ezt fogom tolni. Na meg persze egy kis CS a haverokkal.

Csirke - Túlvagyok a költözésen, de sajnos egyelőre az internetet még nem sikerült beköttetni, cseppet sem egyszerű dolog ez egy nyelestelek esetén - mint az most számomra is kiderült. A Dark Pictures Anthology: House of Ashes demóját fogom nyúzni egyébként, ami röpke 5-6 óra alatt le is csorgott mobilnettel. 

Chava - Napok óta szemezgetek a Pathfinder: Wrath of the Righteousszel, folyton a vásárlás gombra téved a kurzorom, de eddig megálltam, mert tudom, hogy ha most fejest ugranék belé, az hetekre visszavetné a produktivitásomat. Ezért megvárom inkább, amíg Xbox Series X-en is játszhatom (tudom-tudom, CRPG konzolon, skandalum), a Life is Strange: True Colors megjelenéséig pedig elfoglalom magam pár kör Gears Tacticsszel.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)