Hirdetés

Bioshock Infinite: A Szirén - Fejlesztői videó

|

Utolsó állomásához érkezett a Bioshock Infinite legkeményebb ellenfeleit bemutató fejlesztői videósorozata.

Hirdetés

A Bioshock Infinite "Heavy Hitters" névre keresztelt sorozatában a játék legerősebb és legnagyobb ellenfeleit ismerhetjük meg közelebbről is. 

A Csend fiainak bemutatását követően a sorozat elérkezett utolsó állomásához, amelyben nem más legendás szörnyet ismerhetünk meg, mint a Szirént. A lidércre hasonlító lény önmagában is kemény kihívást jelent és nagy veszélyt az egészségünkre nézve, de speciális képességétől retteghetünk csak igazán: képes a kivégzett ellenfelek feltámasztására. Mindezek mellett a megjelenése sem utolsó, ugyanis látványától leginkább egy durvább horrorfilmben érezhetjük magunkat és nem a 2K játékában. Ken Levine és csapata ismét bebizonyította, hogy ha rosszfiúkról és lányokról van szó, akkor rendkívüli magasságokba szárnyal fantáziájuk.

A Bioshock Infinite október 19.-én várható PC-re, PS3-ra és X360-ra egyaránt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)