Hirdetés

BioShock Infinite - borítótervek jönnek, Fergusson távozik

|

Az Irrational Games alternatív borítótervekkel hálálja meg a BioShock Infinite sikerét, sajna akad rossz hír is mellé.

Hirdetés

Hatalmas siker övezte az Irrational Games legújabb üdvöskéjét: a játék jelen pillanatban az újságírók szíve-csücske, elég csak főszerkesztőnk BioShock Infinite tesztjére gondolni. A játékipar egyik sztárja az elmúlt napokban táblás játékban, cosplayben, vázlatokban és steampunk gépház tuningban mutatkozott meg.

Ma az Irrational Games kedves gesztusként elérhetővé tette az Infinite hivatalos honlapján a játék további borítóit, így aki nem volt megelégedve a végleges verzióval, az bármikor letölthet és kinyomtathat példányához például egy Elizabeth-központú változatot.

Kevésbé pozitív hír Rod Fergusson, a Gears of War franchise korábbi producerének távozása, aki a BioShock Infinite megjelenése után úgy gondolta, hogy elvégzett minden olyan feladatot, amit szeretett volna, új kihívások után néz. Fergusson hivatalosan még nem hagyta el az Irrational Games csapatát, de már csak a formaságok kötik oda, annak ellenére, hogy még nem döntötte el, merre tovább. Búcsúzásként nézzük meg együtt a BioShock Infinite trailerét, amely visszavonhatatlanul része Fergusson örökségének.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)