Hirdetés

BioShock Infinite: Burial at Sea - az első epizód pontos dátuma

|

Az Irrational Games bejelentette, hogy mikor érkezik a Burial at Sea DLC legelső epizódja.

Hirdetés

A BioShock Infinite első komolyabb DLC-je két epizódon keresztül repít minket vissza Rapture elragadó városába és természetesen Booker, valamint Elizabeth sem hiányozhatnak a történetből, a részleteket a korábbi előzetesünkben találjátok. Az Episode One-t pedig hamarosan a boltok polcain. Hogy mikor?

Az Irrational Games közleménye szerint egészen pontosan november 12-én jelenik meg PC, Xbox 360 és PlayStation 3 platformokra a BioShock Infinite: Burial at Sea – Episode One és 9.99 fontért (vagy Season Pass birtokában ingyen) bárki beszerezheti majd. Ha még nem rendelkeztek BioShock Infinite Season Pass-szal, ne essetek kétségbe, 15.99 fontért cserébe bárki beruházhat egyre.

Ken Levine egyébiránt úgy fogalmazott a közleményben, hogy a Burial at Sea egy szerelmes levél a rajongóknak, amely új perspektívából mutatja be a BioShock univerzumát. Az Irratonal már neki is állt a második fejezetnek, amelyben végre Elizabethet is irányíthatjuk majd. Amíg várakoztok a DLC megjelenésére, akár az első öt percet is megnézhetitek, de a spoilerek miatt csak saját felelősségre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)