Hirdetés

BioShock Infinite cosplay - lenyűgöző, mint maga a játék

|

Az Elizabeth arcaként elhíresült Anna Moleva újabb cosplay képekkel dobogtatta meg a rajongók szívét a BioShock Infinite karakterévé maszkírozva magát.

Hirdetés

A meglehetősen attraktív orosz hölgyre tavaly decemberben figyelt fel az Irrational Games kreatív igazgatója, Ken Levine egyszerűen el volt ragadtatva Elizabeth megszemélyesítőjétől. Az "Ormeli" művésznevet használó cosplayer számtalan játék karakterét varázsolta magára, volt már ő Ivy a Batman: Arkham City-ből és a Mass Effect 3 női Shepard-je is.

Anna a mellékelt képkockák alapján maximálisan a hitelességre törekedett és a tetszetős látványt még az sem tudja elrontani, hogy a BioShock Infinite megjelenése idején nálunk még mindig decemberi tél van. Ha a fotók láttán kedvet kaptatok arra, hogy Booker DeWitt bőrébe bújva induljatok a hölgyemény játékbeli másának megtalálására, továbbra is megrendelhetitek nálunk a játékot. BioShock Infinite tesztünkből egyértelmű lehet, hogy érdemes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)