Hirdetés

BioShock Infinite - jól megcsinálták Elizabeth-et

|

A BioShock Infinite csak jövő héten debütál, de addig sem maradunk vonatkozó anyagok nélkül.

Hirdetés

Ezúttal egy "Így készült" videó érkezett Elizabeth karakterének megalkotásáról.

A hét perces anyagban többek között megszólal Ken Levine, a BioShock játékok atyja, Courtnee Draper szinkronszínésznő és Anna "Ormeli" Moleva cosplayer hölgy is, akit az Irrational Games munkatársai választottak ki Elizabeth hivatalos reklámarcának.

A BioShock Infinite megjelenés március 26-án esedékes PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, a játékot pedig nálunk is előrendelhetitek baráti áron, exkluzív ajándékokért cserébe. Mocsy ezekben a pillanatokban már Columbia-ban kalandozhat, érzéseimet talán a Mafia első részének egyik küldetése írja le legjobban: "You Lucky Bastard". Sebaj, a lényeg, hogy egy remek BioShock Infinite teszt várható tőle, addig is olvassátok el Chava előzetesét, érdemes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)