Hirdetés

Bioshock Infinite - hosszabb akasztás

|

A hétvégén érkezett rövid TV reklám után most itt a hosszabb verzió, amiben hősünk újra fegyvert ránt!

Hirdetés

A hangulatban erős szombati felvezető után megérkezett a TV reklám hosszabb verziója, ami ugyan túl sok újdonságot nem mutat, azért pár érdekes pillanattal csak kiegészíti az amúgy is ütős kedvcsinálót.

Közel már a játék megjelenése így ugrunk is minden falat infóra, vagy rövidke videóra, ami előkerül a premierig. Az egypercesre bővült trailerben Booker csendesnek szánt szöktetési akciójával sikerül magára vonnia az egész város kitüntető figyelmét, lesz is belőle haddelhadd.

Ha felkeltette érdeklődéseteket a játék, nálunk előrendelhetitek a Bioshock Infinite-et. Amennyiben így tesztek, ajándékokat is kaphattok mellé, többek között BioShock Infinite nyakbaakasztót, és extra játékbeli felszerelést. Elizabeth megmentéséhez minden eszközre szükségetek lesz!

A Bioshock Infinite március 26-án jelenik meg PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)