Hirdetés

BioShock Infinite - íme Booker DeWitt

|

A legújabb BioShock főhősének kinézete nyilvánosságra került.

Hirdetés

Akik játszottak az első két résszel azok tudhatják, hogy a Rapture-ben történő kalandozásunk során a főhősök kinézetére csak ritkán derült fény, és nem is igazán volt jelentőssége.

A Bioshock Infinite-ban ez viszont megváltozik, és be kell vallani, Booker DeWitt egy igazi akcióhős kinézetét tudhatja magáénak. A legfrissebb EGM magazin címlapján bukkant fel a morcos kinézetű férfiú egy nem olyan morcos hölgy kíséretében, aki az Elizabeth nevet kapta. Az ingyenesen elolvasható digitális magazinban Ken Levine a játék többi lényeges karakteréről, és magáról a lebegő városról, Columbiáról is beszél. Állítása szerint a Bioshock sikerét részben a "Mi ez a hely? Mi folyik itt?" effektusnak köszönhette, ami Rapture-nél és Columbiánál egyaránt meglesz. A Bioshock Infinite 2012 második negyedévében érkezik PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

További információkért, érdekességekért látogassatok el a "Nem" Hivatalos Magyar Rajongói Oldalra, a BioShock Centrumra!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)