Hirdetés

BioShock Infinite - launch trailer reggelire

|

Éjféltől már a nagyközönség számára is elérhető az Irrational Games legújabb mesterműve, ennek örömére itt az utolsó hivatalos trailer.

Hirdetés

A BioShock Infinite a szaksajtó képviselőit már levette a lábáról, mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy 90% alatti értékelést kevés helyen kapott, leginkább a maximum pontszám jellemző rá.

A BioShock Infinite megjelenés alkalmából írtam egy rövid rajongói visszaemlékezést a hivatalos bejelentés (2010. augusztus 12.) óta eltelt időszakról, amit a BioShock Centrum-on tudtok elolvasni. Tegnap nem csak a játék előrendelői változata vált elérhetővé bizonyos helyeken, hanem a launch trailer is, fogadjátok szeretettel:

A talpalávalót ezúttal is Nico Vega muzsikája szolgáltatja, akinek 'Beast' című nótája már elvarázsolt minket az egyik Infinite trailer alatt, ezúttal 'Fury Oh Fury' c. szerzeménye hallható. Ha elolvastátok BioShock Infinite tesztünket, és kedvet kaptatok a felhővárosi mókához, jó hírem van: a játékot még mindig előrendelhetitek nálunk, amit már csak az életnagyságú Sky-Hook replika miatt is érdemes megfontolni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)