Hirdetés

Bioshock Infinite - Nem lesz multi?

|

Talán az egyik legérdekesebb bejelentés volt a gamesCom környékén a Bioshock Infinite.

Hirdetés

A készítők interjút adtak a Kotakunak,a melyből érdekes dolgok derültek ki a Bioshock Infinite multijáról:

Ken Levine, az Irrational kreatív igazgatója ugyanis a következőket mondta a játékról: "A multival kapcsolatban még nem hoztunk döntést. Bizonyos dolgokat kipróbáltunk, de olyan multiplayer módot soha nem szeretnénk, amellyel más játékokban is játszhattok. Ennek két oka van: A) Mert kreatív szempontból nem izgalmas, B) anyagilag csak elvesztegetett idő, ami elvesztegetett pénz is egyben. A játékosok HALO-zni vagy Call of Duty-zni fognak, ha multizni akarnak." - magyarázta - "Amennyiben valami újdonságot csinálunk, mint a Left 4 Dead esetében, akkor a játékosok multizni (is) fognak a játékkal. Ha nem, akkor nem érdemes elszúrni az időt a multi fejlesztésére..."
Szerintetek multi nélkül is sikeres lehet a Bioshock Inifinite

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)