Hirdetés

Bioshock (PS3) ARANYLEMEZ!

|

Elkészült a tavalyi esztendő egyik legjobb játékának a Sony aktuális csúcskonzoljára írt változata. Közel a megjelenés.

Hirdetés

A korábban Irrational Games (System Shock 2, Freedom Force, SWAT 4) néven ismert 2K Boston/2K Australia igazán emlékezetes játékot tett le az asztalra. Ayn Rand filozófiája ihlette Andrew Ryan vízalatti utópiáját, Rapture gigantikus városát. Egy olyan világot, ahol a művészet, a tudomány, s az üzlet mindenféle külső (és belső) korlátozás nélkül szabadon sodródhatott bármilyen irányba.

bioshock.jpg


Alig több mint egy évvel a PC-s és X360-as megjelenés után a PS3-ra szavazó konzoltulajok is kipróbálhatják, milyen az, ha az emberi elme gyümölcse diadalmaskodik az ember felett. A megjelenés Észak-Amerikában október 21-re, míg a világ egyéb pontjain október 17-re esik.
Habár sokan ismerik a játékot, a Take Two nem árul zsákbamacskát, ugyanis október 2-án felkerül a PSN hálózatára a játszható demó.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)