Hirdetés

Bioshock PS3 hangulatbomba

|

Az utóbbi idők egyik legjobban tálalt trailerénél kevés dolog lehet alkalmasabb a Bioshock üzenetének kézbesítésére.

Hirdetés

A tavalyi év egyik legjobb játéka annak ellenére kelt el több, mint kétmillió példányban, hogy nem egy hétköznapi FPS-t takar. Az Ayn Rand filozófiája által ihletett vízalatti utópia, mely borzalmas disztópiává torzul, Rapture art-deco metropolisza, az őrületében is zseniális Andrew Ryan szavainak mögöttes jelentése messze az átlagos játékok fölé repítette a Bioshock-ot. Tény, hogy a játékosok többsége elsiklik a részletek fölött, hiszen kellőképp leköti figyelmét, hogy milyen plazmidokat használjon, mely képességekre gyúrjon rá, melyik fegyvert fejlessze tovább, s miként végezzen az eltorzult elméjű és testű lakosokkal, no meg legfőbb ellenfelével.



November 4-től a PlayStasion 3-at favorizáló játékosok is megtudhatják, mit nyújthat nekik a kibővített lehetőségekkel bíró Rapture.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)