Hirdetés

Bioshock, stílusos gyűjtői kiadás

|

Korábban már volt róla szó hogy legyen-e és hogy mi is legyen a Bioshock gyűjtői kiadásában. Most végre kaptunk egy képet a megújult fejlesztői oldalon keresztül hogy várhatóan hogyan is fog kinézni a drágább, szebb, jobb Bioshock csomagolása.

Hirdetés

Mint kiderült a rajongók szavazásból is legszívesebben egy mini Big Daddy figurát kapnának, ami talán a legérdekesebb a pakkból. Kapunk bónusz DVD-t egy nagyon stílusos fém kiemelésekkel teli tokban, amiben még helyet kap egy mini CD is a játék zenei hanganyagával. Természetesen a poszter se marad ki, viszont ez a poszter nem a szokásos lesz hiszen textilből készült és az elvetemül felhasználó akár törülközőnek is használhatja, bár ki lenne az a barbár?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)