Hirdetés

BioShock teljesítménypróba

|

A Gamespotos srácok szép kis cikket írtak az elavultabb gépeket - mit szépítsük - megfingató BioShock étvágyáról. Több konfiggal kísérleteztek és kitértek a beállítások és az egyes rendszerelemek elemzésére is.

Hirdetés

Itt például egy komoly rendszeren láthatjuk, hogy a különböző felbontások és a játék beállításprofiljai hogy szuperálnak; bizonyos beállítások ki/bekapcsolására is kitértek. Van képminőség, VGA és DX10 vs. DX9 teszt, továbbá processzor- és memóriateszt is. Jó állítgatást, és jó játékot! De jusson közben eszetekbe, hogy nem mindenki játszhat BioShockkal... például a Valve irodáiban a várva-várt narancsszínű doboz megalkotásáig be van tiltva. Igaz utána kapnak a cég dolgozói egy példányt :)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)