Hirdetés

Bioshock vizet a pohárba

|

Nos, a Bioshock demóval kapcsolatos sok kavarás és félrevezető információ után jöjjön az a bizonyos tiszta víz és a hozzá kapható pohár.

Hirdetés

A Bioshock demóját sokan sok időpontra ígérték már, de a Cult Of Rapture oldala ma véglegesített minden információt. Szóval a hivatalos információk szerint ma este válik elérhetővé a demó a Fileplanet oldalán. Aki a napokban lefoglalta magának és letöltötte a titkosított állományokat, az a kioldás után egyből játszhat majd a játékkal. Végezetül jöjjön Ken Levine üzenete, amiben azt kéri a játékosoktól, hogy aki már a héten be akarja szerezni magának a játékot, az kerülje az ezzel kapcsolatos fórumokat és chat szobákat, mert nagyon sok csavart és titkot helyeztek el a játékban, mit csak ezek ismerete nélkül lehet majd tökéletesen élvezni!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)