Hirdetés

BioWare - 10 millió eladott példány a cél

|

Nem kispályázik a Bioware az eladott játékok tekintetében

Hirdetés

Ha a BioWare kihoz egy játékot, akkor legalább 10 millió eladott példánnyal számolnak.

Ezt Greg Zeschuk elnökhelyettes és társalapító mondta egy interjúban azzal a szövegkörnyezettel, hogy ennyi kell ahhoz, hogy egy játékot igazi nagy durranásként tartsanak számon. „Top 10-es játékokat készítünk, mert például a Mass Effect 2 is nyolcadik Észak-Amerikában. Tudván hogy képesek vagyunk eladni pár millió darabot, majd látva hogy mások akár 25 milliót is el tudnak passzolni viccesen szoktam megjegyezni, hogy „Na az már valami". Azzal is folyton viccelődünk, hogy ha annyit sikerülne eladnunk a StarWars: The Old Republic-ból, mint amennyit a Blizzard az övéiből, akkor már elégedettek lehetnének."-mondta. Egyszer talán annak is eljön az ideje.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)