Hirdetés

Mass Effect: Andromeda - lesz bőven meztelenség, de nem esnek túlzásokba

|

A BioWare általános igazgatója némi túlzásba esett a Mass Effect: Andromeda felnőttebb témáit illetően, így magyarázkodnia kellett, miután szoftpornónak titulálta a széria legújabb részét.

Hirdetés

A korábbi BioWare szerepjátékok hagyományai után a készítők nem úszhatták meg a románcokra és a szexjelenetekre vonatkozó kérdéseket a Mass Effect: Andromeda kapcsán sem. Úgy tűnik, a stúdió vezetője, Aaryn Flynn egy kicsit túl lelkes is lett Ryder nemi életével kapcsolatban.

A Mass Effect: Andromeda 17+-os amerikai besorolása kapcsán emlékeztetett, hogy a részleges meztelenség helyett teljes meztelenség van a játékban, ezért is került magasabbra a korhatári besorolás.

"Abszolút, űr-szoftpornó lesz"

- Írta Flynn egy rajongói kérdésre, hogy egy nem-gamer számára mennyire lehet kínos meglátni egy ilyen, mindent megmutató jelenetet.

Ez a fajta poénkodás viszont nem mindenkinél vette ki magát jól és volt aki úgy gondolta, tényleg elcsúszott az űrpornó irányába a játék, de Flynn gyorsan tisztázta, hogy a Mass Effect: Andromedában sem ez lesz a legfontosabb elem.

"Elnézést, rossz benyomást keltettem. Mélyen kidolgozott karaktereink vannak, kiváló játékmenetünk, románcok és sok minden más. És mindegyik esetben felnőtt, érett témákat dolgozunk fel"

- pontosított a BioWare főnöke.

A fontosabb játékrendszereket egyébként videón is bemutatják a készítők, így például már a harcrendszerről és a különböző képességekről és karakterekről is kiadtak már egy hosszabb bemutatót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)