Hirdetés

Bioware - elnézést kérünk, a felelőst ezer évre a Sarlacc Pitbe száműztük.

|

Ma egy e-mail várt engem a Star Wars: The Old Republic közösségtől.

Hirdetés

Megköszönték, hogy részt vettem a bétában, és kérték, hogy - ha már részt vettem - ugyan mondjam már el a véleményem egy apró felmérés formájában. A dologban csak egy volt a probléma: nem vettem részt semmiféle Star Wars: The Old Republic bétában.

Úgy gondoltam, ez egy elszigetelt és véletlen eset volt, de délutánra kiderült, hogy bizony nagy a botrány - ugyanis az előbb említett e-mailt a játék szerverei az összes olyan embernek kiküldték, aki valaha regisztrált a Star Wars: The Old Republic bétájára - ez csúnya hibának bizonyult, ugyanis rengeteg felhasználó úgy vélte a Bioware direkt szórakozik, gúnyolódik velük (lévén a valóságban nem játszottak a bétával) - az ehhez a témához létrehozott topik a hozzászólások számában új napi rekordot hozott a Bioware fórumán. Nem sokkal ezelőtt a Bioware bocsánatot kért  megigérve, hogy a bűnösök a Sarlacc Pitben (Tatooine, Carkoon) száműzve tengődnek majd ezer évig. Rögtönöztek egy FAQ-t is, amiből kiderült, hogy amellett, hogy végtelenül sajnálják az esetet meg szeretnének nyugtatni mindenkit, hogy az esélyeik a bétába való bejutásra nem változtak a hibásan kiküldött levél miatt. 

Legközelebb tessék jobban figyelni, ennek ellenére én megbocsájtok! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)