Hirdetés

A Bioware is világokat épít

|

Azt is tudjuk egy ideje hogy a Bioware a Mass Effect és a Dragon Age-en kívül készít egy MMORPG-t is. Ha te éppen Bioware fan vagy, nagy a képzelőerőd, mellesleg beszélsz valamicskét angolul és az IQ számod megüti egy birkáét akkor akár te lehetsz az új MMORPG desingere!

Hirdetés

A texasi Bioware mindig is tárt karokkal fogadta a világ minden pontjáról a tehetséges embereket, egy MMO elkészítéséhez bizony tényleg nagy szükség van több, új emberre. A jelentkezéshez nincsen szükség másra, csak egy remekül elkészített Neverwinter Nights modulra. A cég már elkészítette a NWN toolset mintájára átalakított pálya/világ építőt így a fejlesztés véleményük szerint egy rugalmas mégis egyszerű rendszerben fog készülni. A Bioware remélhetőleg legalább olyan jó MMO-t fog készíteni mint amennyire megbízhatóak single szerepjátékok terén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)