Hirdetés

BioWare - LucasArts megállapodás a KotOR MMO-ról?

|

Régóta keringenek netszerte azok a pletykák, melyek egy KotOR világában játszódó MMO elkészültét vizionálják.

Hirdetés

Nem szükséges ahhoz végzett közgazdásznak lennük, hogy megállapíthassuk, a Knights of the Old Republic széria kifejezetten jó befektetésnek számít. Ha ezzel tisztába jöttünk, akkor érdemes szemügyre venni azt is, milyen jelek utalnak egy esetleges folytatás/mellékág megvalósulásának lehetőségére. Néhány hónapja jelentette be a LucasArts, hogy több franchise-a mellett a KotOR szériát sem szeretné folytatás nélkül hagyni. Bioware vonalon pedig szintén spekulálhatunk, hiszen a Mass Effect elkészült, s fejlesztés alatt áll a Dragon Age és a Sonic rpg, az egyetlen ismeretlen művük pedig az austini stúdióban készülő MMORPG.
A mai napon pedig nyilvánosságra hozták azt a megállapodást, ami egy új, egyelőre név, műfaj, célplatform nélkül álló, a két cég legnagyobb erősségeit felhasználó, s a játékipar határait kitoló koprodukciót takar.
Még mindig csak spekuláció, még mindig híján vagyunk bármilyen bizonyító erejű ténynek, de az ötlet egyre kevésbé tűnik fikciónak.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)