Hirdetés

BioWare - Nincs kizárva, egy PS3 MMO

|

A BioWare nagyfőnök nyilatkozata szerint, korántsem elképzelhetetlen, hogy a cég MMO-t fejlesszen a Sony konzoljára.

Hirdetés

Ray Muzyka a Play magazinnak adott interjú során beszélt néhány szót a BioWare hosszútávú terveiről.Ray szerint az MMO, mint műfaj mindenképpen hangsúlyos szerepet kap az elkövetkezendő években ,így aztán nem meglepő, hogy a BioWare is ilyen játék fejlesztésébe kezdett. A kérdésre, hogy milyen platformokra tervezik a cég következő játékait, nem válaszolt igazándiból semmit, de kijelentette, hogy a PlayStation 3-at, egy "nagyszerű platformnak tartja, amelyen öröm a fejlesztés". Az egyetlen problémát ott látja Muzyka úr, hogy az MMO játékok viszonylag bonyolult kezelését igen nehéz lenne megoldani a konzolok esetében alkalmazott kontrollerek segítségével. Mindezek ellenére a BioWare komolyan fontolgatja, egy MMO játék fejlesztését PS3-ra, de mielőtt kitörne az üdvrivalgás, vagy estleg spekulálni kezdene valaki, közlöm, hogy a Star Wars: The Old Republic továbbra is PC exkluzív, és ezt a játékot semmilyen más platformra nem tervezik kiadni. A PS3 MMO amúgy is csak hosszútávú terv, hiszen Muzyka és csapata jelenleg minden erejüket a Dragon Age utolsó simításaira fordítják. A jó hír viszont, hogy mivel a Dragon Age érkezik PS3-ra is ugyebár, a programozók a készítés során talán elegendő rutint szereztek a még csak tervként létező MMO elkészítéséhez is.

 

raymuzyka.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)