Hirdetés

Bioware Pulse - Mass Effect 3 hangfelvétel

|

Még jó két hónap és érkezik a Bioware trilógiájának harmadik része.

Hirdetés

A Bioware Pulse, amely a fejlesztőcég videós hírlevele ezzel a játékkal foglalkozik.

Elsőként megtudhatjuk, milyen bónuszokat kaphatnak a Mass Effect 3 előrendelői - bár javarészt amerikai boltokról van szó, bizonnyal Európába is begyűrűzik majd néhány - lásd erről tegnapi hírünket.

A fő téma azonban nem ez, hanem a Mass Effect 3 hangeffektjeinek és szinkronhangjainak felvétele - és ezúttal nemcsak magáról a felvételről hallunk, hanem módszertani magyarázatot is kaphatunk hogyan lehet különböző helyszínek között egy saját fejlesztésű rendszerrel felvenni a hangokat úgy, hogy egyik színész Los Angelesben van, a másik meg mondjuk Edmontonban. Természetesen felhangzik Jennifer Hale ismerős hangja is - egyből "female Shepherd" hangulatban lehetünk!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)