Hirdetés

Kickstarteren csapnak össze a birodalmiak és a lázadók

|

Épülhet a Halálcsillag, de a lázadóknak is van saját tervük. Vajon meddig mehet el ez a játék?

Hirdetés

A Kickstarter még mindig töretlen népszerűségnek örvend azok körében, akik szeretnék megvalósítani ötleteiket, ám ehhez nem rendelkeznek kellő tőkével. Itt jön a képbe a crowdfunding (általunk csak kalapozásnak csúfolt) rendszer, melynek segítségével a felhasználók azt az ötletet támogatják, amelyik nekik tetszik. Gondoltátok volna, hogy ebből még Star Wars hiszti is lehet?



Úgy tűnik, hogy a galaktikus harcban a Birodalom áll nyerésre - annak ellenére, hogy a Fehér Ház nyíltan visszautasította a projekt pénzelését-, mert a Halálcsillag megépítésére létrehozott gyűjtést 1546-an támogatták, mellyel 77 millió forintnyi összeget zsebeltek be, ezzel szemben a lázadók tervét egy X-Wing század megépítéséhez csupán 147 ember tartotta érdemesnek a megvalósításra, amivel 39 millió forintot gyűjtöttek össze.

Természetesen a történet csak egy vicc, a pénzt senki sem fogja zsebre vágni, a befizetett összeget mindenki visszakapja majd. Néhány elvetemült rajongón kívül senki nem gondolhatja komolyan, hogy itt hamarosan X-Wingek repkednek majd a Halálcsillag körül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)