Hirdetés

Újabb bizonyítékot találtak a Watch Dogs és az Assassin's Creed közti kapcsolatra?

|

Lehetséges, hogy csak egy easter eggről van szó, de az sem kizárt, hogy ugyanabban a világban játszódik a Ubisoft két szériája.

Hirdetés

Ősszel érkezik meg több platformra is a Watch Dogs Legion, ami több játékelemet is visszahoz a sorozat korábbi részeiből, ugyanakkor a jelek szerint tartogat annyi újdonságot is majd, hogy érdemes legyen legalább egyszer végigjátszani. Ha pedig elég szemfülesek vagyunk, akkor még egy utalást is találhatunk benne a Ubisoft másik népszerű szériájára.

Hirdetés

A Watch Dogs Legion egyik különlegessége az lesz, hogy szinte bármelyik járókelő felett átvehetjük majd az irányítást, ami azt eredményezheti, hogy elég sokféle módon közelíthetünk majd meg egy-egy missziót. Valaki pedig felfigyelt arra, hogy a karakterek között lesz egy Sandra Cassidy nevű profi bérgyilkos is, aki a jelek szerint Jacob Frye egyik leszármazottja.

Ugyebár Jacob volt az Assassin's Creed Syndicate egyik főszereplője, aki nővérével, Evie-vel együtt a viktoriánius kori Londonban tevékenykedett. Ez a felfedezés jelentheti azt, hogy a Ubisoft két franchise-a valójában ugyanabban az univerzumban játszódik, de az is lehet, hogy csak egy jópofa kikacsintás ez a fejlesztők részéről, hiszen a Legion cselekményének is London ad otthont.

Szerintetek lehetséges, hogy egyetlen világ ad otthont mindkét szériának?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)