Hirdetés

Biztonság, kényelem… és ez nem autó!!!

|

Íme egy külső rack, ami szertefoszlatja azt a nézetet, miszerint az ilyen dolgokra nem kell költeni, „bedugod és megy”.

Hirdetés

Na de hogyan? Ez itt a kérdés. Ez egy olyan alkatrésze a mai számítógépeknek amivel nem sokat foglalkoznak a felhasználók. Hiszen az a fontos hogy milyen monitoron nézzük éppen a filmünket, milyen egérrel játszunk a játékainkkal, és így tovább. Holott ha esetleg nem megfelelő minőségű mobil adathordozót vásárolunk, egy rossz mozdulat, vagy szerencsétlen baleset és oda is vannak az adataink, nem is beszélve az illetéktelen hozzáférésekről!

ts01-3-4-view.jpg
 

Az ilyen esetek elkerülése végett a Silverstone kifejlesztette a kor elvárásainak leginkább megfelelő rack-et. A Treasure TS01B gyors, külső dizájnra is megállja a helyét és nem utolsó sorban biztonságos. Ez utóbbi különleges RFID technológiájának köszönhető, ami rádióhullámokon alapul (Radio Frequency IDentification). A mai világban a legfontosabb dolog az adat, erre a Silverstone is figyelt. További információkért kattintsatok erre a linkre!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)