Hirdetés

Black Desert Online - elindult az előrendelés, ezek a játszható kasztok (videó)

|

A Daum Games rengeteg screenshot és néhány remek trailer kíséretében indította útjára a Black Desert Online előrendelését.

Hirdetés

Amikor még semmit nem tudtunk a Black Desert Online játékmenetéről, a játék már akkor is rabul ejtett mindenkit az elképesztően részletes karakterkészítőjével és az MMO világtól általában távol álló, gyönyörű grafikájával.

Az elmúlt hónapok során aztán megtudtunk egyet s mást a játékról, amely hamarosan nálunk is megjelenik. Az alapvetően havidíjmentes, de prémium csomagokkal dolgozó MMO-ban a megjelenéskor hat karakterosztály közül választhatunk majd, melyek mindegyike teljesen egyedi játékmódot képvisel. Mondjuk egy 400v400 várostromnál valószínűleg nem nagyon vesszük majd észre, hogy ki mit csinál éppen.

Az előrendelők három különböző csomagból választhatnak:

Traveler's Package (30 euró): Black Desert Online digitális változat, 7 napos vendégfiók, 24 órával korábban nyílnak meg a szerverek, egy kupon, amivel megváltoztathatod a karaktered kinézetét, egyéb extrák.

Explorer's Package (50 euró): Black Desert Online digitális változat, exkluzív hozzáférés az egyik bétához, két 7 napos vendégfiók, egy kupon, amivel megváltoztathatod a karaktered kinézetét, 48 órával korábban nyílnak meg a szerverek, Tier 3-as ló, egy választott kisállat, egyedi fegyver-skin, egyéb extrák.

Conqueror's Package(100 euró): lack Desert Online digitális változat, exkluzív hozzáférés mindkét bétához, három 7 napos vendégfiók, egy kupon, amivel megváltoztathatod a karaktered kinézetét, 96 órával korábban nyílnak meg a szerverek, Tier 5-ös ló, egy választott kisállat, egyedi fegyver és ruha-skin, 2500 gyöngy (25 euró értékben) egyéb extrák.

A Black Desert Online 2016 elején indul majd, további infóért látogassatok el erre az oldalra, a képekért pedig csekkoljátok a galériánkat!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)