Hirdetés

Black Desert Online - indul a második béta, a nyitó videóban pedig egy ismerős hang beszél

|

Ahogy egyre közelebb kerülünk a Black Desert Online nyugati megjelenéséhez, kezdenek felpörögni az események a játék körül, a második béta előtt egy nappal kijött az MMO nyitányát jelentő videó is.

Hirdetés

Hónapokon belül a második, Ázsiában már viszonylag sikeres MMORPG rajtol el nyugaton, amikor március elején eljön a Black Desert Online európai megjelenésének napja is. Addig még persze sok tennivalója lesz a fejlesztőknek, a napokban pedig egy fontos mérföldkőhöz érkeznek.

Február 18-án ugyanis elindul a második zárt bétateszt, amit a véletlenszerűen kiválasztott jelentkezők mellett a nagyobb csomagok előrendelői próbálhatnak majd ki. Ez egyébként 22-éig tart majd, de az előrendelők ezt követően is kapnak néhány apróságot a Black Desert Online készítőitől. A korábban már bejelentett korai éles megjelenés mellett ugyanis február 16-áig karakterneveiket is lefoglalhatják, ezekkel kapcsolatban a hivatalos fórumon még néhány infót és minden fontos időpontot megtaláltok. 

A nyitóvideó szerint az egészen eddig viszonylag békés várost, Goma Narut nagyjából a földdel teszi egyenlővé egy ősi, mágikus energiákat tároló kő, bár az nem derül ki, hol jön majd a képbe a mi karakterünk. A bevezető videó szövege sajnos nem éppen a legprofibb írói munka, ráadásul valamiért a Chocolate Rain című számmal internetes mémmé vált Tay Zonday lett a Black Desert Online intrójának narrátora, aki kicsit azért túljátszotta a szövegét.

Ti bejutottatok  bétába, vagy esetleg korábban próbáltátok már a Black Desert Online-t? Írjátok meg kommentben, hogy tetszett!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)