Hirdetés

Black Desert Online - indul az alfateszt

|

A nyugatra látogató Black Desert Online játszható lesz a Paris Games Week alatt és az alfaszteszteknek köszönhetően hamarosan a képernyő előtt is kipróbálhatjuk majd.

Hirdetés

Pontosan egy hete jelentette be a Daum Games, hogy az egyik legszebb és legrészletesebb karakterkészítővel rendelkező keleti akció-MMORPG, a Black Desert Online Európában is játszható lesz, ma pedig azt is megtudtuk, hogy már nem kell sokat várnunk a kipróbálására. 

A Daum Games megerősítette, hogy a Black Desert Online játszható lesz jövő héten a Paris Games Week keretén belül, viszont aki nem tud ellátogatni a rendezvényre annak sem kell kétségbe esnie, ugyanis hamarosan elindul a nyitott világú MMORPG alfatesztje. A szerverek október 26-án, reggel 08:00-kor nyitják meg kapuikat a játékosok előtt, akik egészen november elsejéig, azon belül is reggel 08:00-ig. Kulcsokat a közösségi és rajongói oldalakon, valamint a Black Desert csatornáin keresztül szerezhettek. Akinek sikerült, az 23-án, pénteken, 13:37-től töltheti le a klienst. 

A Black Desert Online nyugati alfa kliense a Daum információi szerint segít megismerni a játékmenet alapjait, de kizárólag angolul kóstolhatunk bele, csak a 30-as szintig fejlődhetünk és számos funkció zárolt vagy hiányzik, de ez az alfa állapotot tekintve cseppet sem meglepő. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)